Kókusz-csokoládé szappan

Mentés PDF fáljbaNyomtatás

K Ó K U S Z – C S O K O L Á D É  SZAPPAN

DSC_0018 (2)-001

KÓKUSZTEJ – extra szűz olívaolaj, kókuszzsír, pálmavaj, sheavaj, kakaóvaj. Kókuszreszelék, étcsokoládé. – Illóolajat nem tartalmaz!

Kókuszreszeléknek köszönhetően enyhén masszírozó hatású, kellemes, dús habbal rendelkező ápoló szappan.

Kakaóvaj: Telített zsírsavakban gazdag, nagyszerű bőrápoló. 10%-nál nagyobb mennyiségben alkalmazva a szappant omlékonnyá teszi. A nagyon érzékeny bőrűeknél irritációt okozhat.
Kozmetikai hatása: Védelmet nyújt a környezeti ártalmakkal szemben, lassítja a bőr öregedését (antioxidánsok hatása), a sérült bőrt regenerálja, hidratálja, puhítja, a többi hatóanyag az ő segítségével mélyebbre tud beszívódni. Sokan napozáshoz használják, mivel bőrünkre kenve gyönyörű aranybarna színünk lehet tőle.
A kókusztej nagyszerű hidratáló és táplálószer és csodákat tesz a zsíros, pattanásos bőrrel. Megvédi a bőrt a kiszáradásától, hidratál, magas antioxidáns tartalma regenerálja a bőrt, lassítja a bőr öregedési folyamatait, a bőr felszínén láthatatlan védőréteget alkot.
A kókuszolaj a napjainkban kapható leghatásosabb testápoló. A természetes olaj antioxidánsokban gazdag, telített zsírjai hatásosan hidratálják a száraz bőrt, és gátolják kiszáradását. különösen a téli hónapokban okoz látványos változást. Száraz, érzékeny, viszkető bőrre ajánlott, a gombás fertőzések ellen is védelmet nyújt.
A kókuszolaj telített zsírsavjai természetes védőréteget képeznek a bőrön. A természetes olaj antioxidánsai hatástalanítják a káros napsugárzás következtében létrejövő szabad gyököket.

 Alkalmazása: minden bőrtípusra, kiváló ápoló szappan.

DSC_0014

DSC_0019

Mentés PDF fáljbaNyomtatás

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.